Webgalamb hírlevél program

Webgalamb Hírlevélküldő és Marketing Szoftver

A hírlevél kiküldés nem szorosan tartozik hozzá a keresőmarketing, keresőoptimalizálás témaköréhez. Viszont a keresőkből az oldalunkra érkező látogatókat jó, ha meg tudjuk tartani, és folyamatosan tudunk nekik az üzletünkkel, szolgáltatásunkkal, termékeinkkel kapcsolatban információkat kommunikálni. Ehhez szükségünk van legalább az email címükre, de jó ha megvan a nevük, telefonszámuk és címük is. Ezt egy hírlevél küldő szoftver segítségével tudjuk a legkönnyebben megtenni. A hírlevél küldő program rögzíti ezeket az adatokat és bármikor meg tudjuk nézni, valamint ki tudunk küldeni leveleket a listán szereplő email címekre. A Webgalamb hírlevél küldő program nem spam levelek (kéretlen levelek) küldésére használatos, hanem azoknak küldünk vele üzeneteket, akik feliratkoztak és kérték ezeket az információkat.

Magyarországon több cég is nyújt ilyen szolgáltatást, alapvetően két lehetőség van:

  • Havi előfizetés, egy online felületen kezelhető rendszer
  • Saját hírlevél küldő szoftver megvásárlása és telepítése a saját szerverünkön.

Mindkettőnek megvannak az előnyei és a hátrányai is.

A havi előfizetéses rendszerek esetében Önnek levelenként kell fizetnie vagy egy csomagot, vagy ami mondjuk 1000 levél kiküldését foglalja magában. Ez hosszútávon a drágább megoldás.

A másik lehetőség, amit Én is használok az a Webgalamb hírlevél szoftver, ezt egy alkalommal megvásároljuk, és utána feltelepítjük a szerverünkre, oda ahol a honlapunk tartalma is megtalálható és nincsenek további havi plusz költségek.

Én a Webgalamb hírlevél programot használom és ajánlom Önnek is.

Kattintson ide és tudjon meg többet róla: webgalamb.hu