Mi is a Netprofi CMS, és mire jó?

Avagy weboldalkészítés és tartalomszerkesztés könnyen és egyszerűen

2009-től egy új, továbbfejlesztett tartalomkezelő rendszerrel állunk ügyfeleink rendelkezésére, tudjon meg többet róla:
Netprofi honlapkészítő program

Netprofi CMS

A CMS betűszó a tartalomkezelő rendszert takarja, aminek az angol elnevezése a Content Management System. A CMS egy gyűjtőnév a weboldalkezelő alkalmazásokra. Manapság már egyre kevesebben szeretnének úgynevezett statikus oldalakból álló website-ot működtetni. Nyilvánvaló, hiszen ehhez képesnek kell lennünk valamennyire ismerni és programozni a html oldalakat, ami egy kezdő számára nem egyszerű feladat. Lássuk be egy üzletember, vagy egy átlag felhasználó nem is szeretne programozni.

A Netprofi CMS-t miután megrendelte mindössze egy grafikus hátteret kell rátenni, ezt meg tudjuk tenni mi, vagy lehet az Ön korábbi weboldalának a design-ja, akár készítethet Ön is egy új design-t egy webdesign szakemberrel. Miután ezzel megvagyunk megkapja az adminisztrációs felülethez a hozzáférést, ahol létre tudja hozni az új website minden egyes új oldalát. Mindezekhez az oldalakhoz képeket is tud csatolni, a képeket célszerű elsőként feltölteni, majd utána foglalkozni az oldal szövegének elkészítésével, hiszen így a kész szövegbe be lehet illeszteni a szükséges képeket is.

A Netprofi CMS egy nagyon egyszerű felületet használ mind a képek feltöltéséhez, mint az egyes oldalak menedzseléséhez.

A szöveget a Netprofi CMS-ben egy Word szövegszerkesztőhöz hasonló felületen lehet felvinni, ebben történik a képek beillesztése is.

Az alábbi képekre kattintva megnézheti nagyobb méretben is a Netprofi CMS rendszer nagyon egyszerűen kezelhető, felhasználóbarát felületét.

 Tovább a Netprofi honlapkészítő program oldalára