Még nincs weboldala?

Ha még nincs weboldala, akkor legtöbb esetben sokkal nagyobb könnyebben tudunk majd önnek segíteni.

Túl gyakran fordul sajnos elő az, hogy az épp optimalizálandó oldal nem keresőbarát, ami nagyon megnehezíti, olykor pedig lehetetlenné teszi az optimalizálást.

A "keresőbarátság" röviden, technikai zsargontól mentesen azt jelenti, hogy az adott weboldalt a struktúrája, a belső linkelési rendszere és még néhány dologból kifolyólag a G o o g l e kereső (és általában a keresők) nagymértékben előnyben részesíti a többi oldalhoz képest.

Magyarul egy keresőbarát oldal könnyel előrekerül a keresőkben, egy nem keresőbarát oldal viszont nem.

WEB2 CMS a keresőbarát és felhasználóbarát megoldás!

Természetesen mi elkészítettünk egy saját, egyedi tervezésű különösen keresőbarát weboldal rendszert. Ez egy úgynevezett tartalomkezelő rendszer, angolul CMS, ami a Content Management System rövidítése.

A WEB2 CMS rendszerünk nagy előnye, hogy minden szükséges összetevő kézileg állítható benne a keresőmarketing folyamatában. A használata nagyon egyszerű, könnyű megtanulni és utána folyamatosan használni. Mi olyan rendszert akartunk létrehozni, amely egy felhasználó számára készült és nem egy rendszergazda, informatikus, vagy programozó kedvéért.

Természetes módon ez a weboldal is a WEB” CMS rendszeren fut. Egy új weboldal esetén elkészül az egyedi grafika, majd beállítjuk a CMS rendszert, megtanítjuk a használatát. Ezek után Ön egyedül képes lesz a weboldalának teljes tartalmát könnyen és gyorsan menedzselni. Mindössze a szöveget kell elkészítenie, feltöltenie a képeket és már kész is a weboldal. Nyilvánvalóan ezt a tartalmat a későbbiekben bármikor módosíthatja, átírhatja, újabb oldalakat adhat hozzá, egyszóval egyénileg fejlesztheti az oldala tartalmát.

Ha Ön több grafikát szeretne használni az oldalán az is megoldható, akár minden egyes aloldalához lehet más és más grafikát csatolni. a keresőbarát CMS rendszerrel kapcsolatban kerüljön velünk kapcsolatba!