Képek és fotók vásárlása a honlapunkhoz

Mikor egy weboldalt elkészítünk, vagy új tartalmat írunk rá, sok esetben szükségünk van képekre. Legálisan elég egyszerűen lehet képeket vásárolni az interneten ajánlok két angol nyelvű honlapot, ahol a képek beszerzése nagyon egyszerűen történhet.
A megvásárolható képek ára függ a letöltési mérettől (legtöbb esetben egy weboldalra a legkisebb képek is megfelelőek) és attól is, hogy mennyi képet és milyen gyakran töltünk le. Ha csak alkalmanként van szükségünk képekre, akkor különféle csomagokat vásárolhatunk meg kb. 10-13 dollártól indulnak az árak. Ezért 10-20 kép közötti mennyiséget tudunk megvásárolni. Ha ennél töbre van szükségünk, vagy hamarosan többre lesz szükségünk, vásárolhatunk nagyobb csomagokat is kedvezőbb áron.
Ha rendszeresen sok képet szeretnénk vásárolni, akkor különböző havi előfizetések közt választhatunk, melyek havi 89 dollártól indulnak a www.123rf.com weboldalon, ezért napi 5 képet lehet letölteni, egy nagyobb csomag havi 199 dollárért napi 26 képet enged letölteni.
A vásárlás egyszerű, mindössze egy dombornyomott bankkártyára vagy hitelkártyára van hozzá szükségünk, célszerű, ha ez céges bankkártya, mert akkor költségként könnyen elszámolható a képvásárlás.

Mindkét oldalon először egyszerűen regisztrálnunk kell, majd a későbbiekben a megadott jelszóval és felhasználói névvel tudunk belépni. A regisztráció mindenképp kell, ha képet akarunk vásárolni, de ezáltal el tudunk menteni kedvenc képeket is, melyeket később meg tudunk vásárolni, valamint a saját felületünkön láthatjuk, hogy még menyi credit maradt, melyből képeket tudunk venni.

Regisztráljunk és így az ingyenes képekből is azonnal letölthetünk.

Az ajánlott oldalak:
www.123.rf.com

www.istockphoto.com

Az 123rf.com olcsóbb az istockphoto.com drágább viszont sokkal minőségibb képek vásárolhatók rajta.