A keresőmarketing EGYSZERŰ!

Tényleg, nem szeretném bonyolítani, ködösíteni a dolgokat, és nagy misztikus felhőbe burkolni ezt a technológiát, amit csak pár "beavatott" érthet meg: a keresőmarketing egyszerű. Vannak benne bizonyos alapok, amelyeket megértve az ember viszonylag könnyen elérheti, hogy a weboldala az első 10-ben (TOP 10) legyen a Google-ban.

Akkor mégis miért nem foglalkozik legtöbb weboldaltulajdonos a keresőmaretinggel?

Tapasztalataim alapján kevesen tudják, hogy ezt meg lehet csinálni, valamint akik tudják azoknak is csak egy töredéke képes megszerezni a szükséges tudást és alkalmazni azt. Ahhoz, hogy tudjunk keresőoptimalizálni tudnunk kell tanulni. Ez is túl egyszerűen hangzik? Nem iskolai tanulásról beszélek, az itt semmire sem használható. Itt nem lesz elég bemagolni valamit és visszamondani az órán. Itt képesnek kell lennünk legtöbbször elég jól angolul olvasni és hallott szöveget érteni (videók esetében), hogy hozzájussunk a szükséges információkhoz. Ezek után meg kell értenünk azt, és alkalmaznunk kell, ezt iskolában nem tanítják! Itt nincs egy oktató, nincs egy tanár, itt nekünk magunknak kell mintegy autodidakta módon megtanulni mindent.

Én végigmentem ezeken a lépéseken és tudok keresőmarketinget és keresőoptimalizálást végezni. Legtöbb ügyfelem nem képes erre, legtöbb webmesterrel is komoly problémák vannak ezen a téren. Ők egy működő, szép weboldalt akarnak, nem keresőmarketinget, nem ingyen látogatókat nagy tömegben!