Honlapkészítő program - így könnyű a Honlapkészítés!

A honlapkészítés egy viszonylag egyszerű dolognak tűnik legtöbb ember számára, hiszen elég sokan foglalkoznak weboldalkészítéssel. Mindössze nagyjából kitaláljuk hogyan nézzen ki a jövőbeni honlap, és találunk egy webdesignert, más néven egy kreatívot, – hogy szépen fogalmazzak – és már meg is old nekünk mindent. Végeredményben lehet egy szép honlapunk, ilyen egyszerű lenne! Sajnos nem!

Ha önnek van egy szép honlapja az még nem garancia arra, hogy bárki is rátaláljon!

Rossz hír, hogy legtöbb honlapkészítéssel foglalkozó szakembernek fogalma sincs arról, hogy mi a keresőmarketing. Ezért nagyon nagy valószínűséggel egy olyan honlapot fog kapni, ami EGYÁLTALÁN NEM keresőbarát. Ezt egy példán keresztül szoktam az ügyfeleimmel szemléltetni. Most Önnel is ezt teszem.

  • Gondoljon a kedvenc ételére, arra amit szinte bármikor szívesen megenne!
  • OK!
  • Most gondoljon arra az ételre, amit nagyon nem szeret, és szinte soha nem enné meg csak akkor, ha már az éhhalál szélén állna.

Nos a Google is hasonlóan gondolkozik a honlapokkal kapcsolatban. Vannak honlapok, amelyeket szívesen előretesz a találatok közt, és vannak amiket még az első 100 találat egyikébe se teszi bele.

A probléma az, hogy Ön – ha nem ért hozzá – akkor fogalma sincs róla, hogy a designer által épp elkészített honlap keresőbarát vagy sem. Meg fogják a Google-ből találni a látogatók, a lehetséges jövőbeni ügyfelek vagy sem? Ez egy nagy rejtély lehet! Számunkra nem az, Én egy percen belül látom, hogy a honlapnak van-e egyáltalán esélye előre kerülni a Google találati listáján vagy nincs.

Vigyázzon, mert sok megtévesztő ajánlatot kaphat a honlapkészítés kapcsán!

Az igazság az, hogy Magyarországon aki azt mondja, hogy keresőmarketinggel foglalkozik, annak nagy része nem ezt teszi csak ezt mondja. Szerintem mindössze néhány tucatra tehető azoknak a személyeknek a száma, akik tényleg értenek a keresőoptimalizáláshoz, a többiek csak szövegelnek, vagy az Ön pénzére pályáznak eredmények nélkül.

Van egy fontos különbség köztünk és sok más keresőmarketinggel foglalkozó közt!


Mi nem csak osztjuk az észt az ügyfeleknek, hanem vannak saját oldalaink is tucat számra, melyek több száz kulcsszóra vannak a Google találati listájának az elején. Ez egy fontos különbség! Mi nem csak tanítjuk, hanem csináljuk is azt, amit tanítunk! Hiszen a Gekkó keresőmarketing honlapja is az első 10 találat egyikében van a "keresőmarketing" szóra. Hogy is lehetnénk hitelesek, ha nem lenne ott, pedig ez a terület nyilvánvalóan eléggé erős mezőnnyel áll szemben!

A mi megoldásunk egy a lehető leginkább keresőbarát honlapkészítő program, mellyel az Ön honlapja is előre tud kerülni a Google találati listáján. Most is további fejlesztéseket végzünk a szoftveren.

Ha többet szeretne megtudni a keresőbarát honlapkészítés mikéntjéről, iratkozzon fel a hírlevelünkre és látogasson el a netprofi.hu honlapunkra: Honlapkészítés